Megjelent a GINOP-2.1.7-15 – Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című pályázati kiírás! A támogatási kérelmek benyújtása 2015. december 15-től 2017. december 14-ig lehetséges. A részletekért hívja kollégáinkat!

A pályázat elkészítését sikerdíjas konstrukcióban vállaljuk! Felkészült csapatunk garancia a sikeres pályázásra!

Ön se maradjon le, hívjon még ma!

 


 

Megjelent a tanoda programok támogatása című felhívás! Biztosan támogatható projektet szeretne? Válassza a LAMARAN Kft-t! A korábbi tanoda pályázatok terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően kollégáink a legalkalmasabbak, hogy megírják pályázatát, vállalva a szakmai koncepció és igényfelmérés elkészítését is! Mindezt sikerdíjasan!

 


Az aktív mezőgazdasági termelők 2016.01.01 – 2020.12.31. között (5 éven keresztül) kiegészítő területalapú támogatást igényelhetnekaz ökológiai gazdálkodásra történő áttérésre vagy az ökológiai gazdálkodás fenntartására, a használatukban lévő földterületek után. A 2015. november 7.-én megnyíló pályázati felhívásra mielőbb meg kell kezdeni a felkészülést! Az ökológiai gazdálkodás feltételrendszerének megismerése, a gazdaság felkészítése, a támogatásra bejelentendő „Kötelezettségvállalással Érintett Egybefüggő Területek” (KET-ek) törésponti EOV koordinátáinak lemérése, a gazdaság beléptetése a Biokontroll ellenőrzési rendszerébeazonnali feladatként jelentkezik a támogatást igénylők számára. A támogatáshoz kapcsolódó kötelezettségeket 2016. január 1.-étől kezdődően kell vállalni, de bizonyos feltételeknek (pl. az ellenőrző szervezettel kötött szerződésnek) már a támogatási kérelmek elektronikus úton történő benyújtásakor rendelkezésre kell állni! A kérelmek benyújtására várhatóan2015. december 7.-ig lesz lehetőség! Társaságunk – a Biokontroll Hungária Ellenőrző és Tanúsító Nonprofit Kft. – szakmai segítségnyújtása mellett vállalja a pályázatra történő felkészítést, a pályázati dokumentáció előkészítését, a gazdaság előzetes minősítését. Tudja meg, mekkora összeget igényelhet és ehhez milyen feltételeket kell teljesítenie az ökológiai gazdálkodás támogatásához és ehhez milyen feltételek teljesítését kell vállalnia!


 

Megjelent a tanoda programok támogatása című felhívás! Biztosan támogatható projektet szeretne? Válassza a LAMARAN Kft-t! A korábbi tanoda pályázatok terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően kollégáink a legalkalmasabbak, hogy megírják pályázatát, vállalva a szakmai koncepció és igényfelmérés elkészítését is! Mindezt sikerdíjasan!